MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μελετούν και αποφασίζουν για εξώδικα σε Ομονοιάτες. «Λάβαμε διαβεβαιώσεις για μέτρα» λέει στη CT ο Εκπρόσωπος Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

«Βομβαρδισμός» σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατά Αστυνομίας – Εικόνες συνωστισμού στο «Ηλίας Πούλλος» προκάλεσαν αντιδράσεις – Πως απαντά η Αστυνομία για τις επικρίσεις και εάν θα εκδοθούν εξώδικα

Για τις εικόνες συνωστισμού στο «Ηλίας Πούλλος» χθες βράδυ από Ομονοιάτες και τις επικρίσεις που δέχεται η αστυνομία, τοποθεταίται με δηλώσεις του στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου.

Advertisement

Σύμφωνα με τον κ.Αντρέου η Αστυνομία δεν παρενέβη στο πλήθος καθώς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα σε μία τέτοια περίπτωση.

Ερωτηθείς εάν υπήρξε από πριν συνεννόηση με την επίσημη Ομόνοια ώστε να τηρηθούν τα μέτρα, ο κ.Αντρέου ξεκαθαρίζει ότι υπήρξε επαφή και διαβεβαιώσεις ότι θα λαμβάνονται μέτρα με έλεγχο για rapid test και safepass.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι, «λάβαμε μέτρα με αποκοπές δρόμων σε δύο επαρχίες όπου πιθανόν να είχαμε επεισόδια μεταξύ οπαδών άλλων ομάδων,  με πρόσωπα που πανηγύριζαν και καταφέραμε να μην υπάρξουν επεισόδια».

«Σίγουρα δεν περίμενε κανείς την συγκέντρωση 20.000 προσώπων», διευκρινίζει.

Κληθείς να απαντήσει εάν θα εκδοθούν εξώδικα σε πολίτες για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο, μετά την εξόφθαλμη παραβίαση των διαταγμάτων, σημείωσε ότι αυτό θα μελετηθεί σήμερα σε σύσκεψη και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network