MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μελετά καρέ-καρέ βίντεο από την επίθεση κατά Ομονοιατών η Αστυνομία. Συστάθηκε ανακριτική ομάδα

Advertisement

Sponsored by exness

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για διερεύνηση υπόθεσης επίθεσης εναντίον οχήματος και άλλων περιστατικών – Όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας

Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία διερευνά υπόθεση που αφορά περιστατικό επίθεσης εναντίον οχήματος και άλλων περιστατικών, που έγιναν σε συγκεκριμένη περιοχή, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Advertisement

Ερωτηθείς για το περιστατικό με ομάδα κουκουλοφόρων, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «εμείς ως Αστυνομία ενημερωθήκαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι μια μικρή ομάδα με κουκουλοφόρους βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία, που προχωρούσε σε κάποιες κακόβουλες ενέργειες».

«Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα όπου εντόπισε πράγματι μικρή ομάδα προσώπων που έφεραν κουκούλες. Έγινε προσπάθεια να τους προσεγγίσουν. Τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα. Μάλιστα το ένα από τα πρόσωπα αυτά, ηλικίας 28 χρόνων φαίνεται να είχε στην κατοχή του και ένα επιθετικό όργανο και συγκεκριμένα ένα μεγάλο ξύλο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Το πρόσωπο αυτό συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από τα άλλα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν, τα δύο πρόκειται για ανήλικα πρόσωπα», σημείωσε.

Όσον αφορά το περιστατικό που έγινε επίθεση εναντίον ενός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι φαίνεται τα τρία αυτά πρόσωπα να τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ έχει υποστεί ζημιά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

«Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει ένα βίντεο, το οποίο αξιολογεί αυτή την στιγμή. Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση αυτή, να εντοπίσει τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται ή ενέχονται στην υπόθεση αυτή, για να προχωρήσει στην ποινική δίωξη», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network