MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγαλώνει η μέρα… θερμαίνει κάπως και ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγαλώνει η μέρα… θερμαίνει κάπως και ο καιρός – Λιώνει σιγά σιγά το χιόνι στο Τρόοδος – Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού των επόμενων ημερών – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο του χειμώνα με την άνοιξη και ο καιρός είναι αρκετά ενδεικτικός. Φεύγει δειλά- δειλά η βαρυχειμωνιά και δίνει τη θέση του στον ήλιο που «βοηθά» στο λιώσιμο του χιονιού.

Advertisement

Σήμερα νωρίς το απόγευμα το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους, ήταν 60 εκατοστά.

Ο καιρός απόψε μέχρι και… την Τρίτη

Χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή ενώ από αύριο ασθενής ψηλή πίεση θα καλύπτει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Από αργά το βράδυ αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

MVP Η ΦΡΙΝΤΑ

ShootandGoal