MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγαλώνει η λίστα αναμονής για απόκτηση άδειας στην Πάφο. Διαμαρτυρήθηκαν οι ιδιοκτήτες σχολών (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών της Πάφου.

Advertisement

Οι 26 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της επαρχίας διαμαρτύρονται για τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης του επαρχιακού γραφείου οδικών μεταφορών που έχουν ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η απόκτηση άδειας οδήγησης από νέους οδηγούς.

Οι ιδιοκτήτες των σχολών συγκεντρώθηκαν με τα εκπαιδευτικά τους οχήματα στην περιοχή «δασουδι» και στην συνέχεια σχημάτισαν αυτοκινητοπομπή  καταλήγοντας στα επαρχιακά γραφεία του ΤΟΜ.

Όπως καταγγέλλουν έχουν πλέον δημιουργηθεί λίστες αναμονής για όσους θέλουν να αποκτήσουν άδεια οδήγησης ή επαγγελματική άδεια   πέντε έως έξι μηνών. Οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών , των δυο επαγγελματικών συνδέσμων, ΠΑΣΕΣΟ και ΣΙΣΟΚ αλλά και οι μεμονωμένοι συνάδελφοι τους έχουν αποστείλει επιστολές κατ’ επανάληψη στο αρμόδιο τμήμα και στο υπουργείο μεταφορών χωρίς να δίνονται λύσεις όπως υποστηρίζουν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΣΟ Σάββας Ευθυμίου και ο πρόεδρος του ΣΙΣΟΚ Ευθύβολος Χούλος  ανέφεραν ότι όχι μόνο είναι υποστελεχωμένο το τμήμα στην Πάφο αλλά με απόφαση της διεύθυνσης του ΤΟΜ καθημερινά δυο εξεταστές από την Πάφο μεταβαίνουν στο γραφείο της Λεμεσού για να αποσυμφορήσουν το τμήμα αυτό όπου επίσης υπάρχουν πιεστικές ανάγκες.

Και ενώ στην Πάφο η λίστα αναμονής μεγαλώνει, όπως καταγγέλλουν, ιδιοκτήτες σχολών από την Λεμεσό καταφέρνουν να εξασφαλίζουν ημερησίως μέχρι και 8 θέσεις  εξέτασης με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Σχολιάζοντας από την Πάφο την κινητοποίηση των ιδιοκτητών σχολών οδηγών η υπουργός μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδη είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία για την πρόσληψη τεχνικών , για αποπαγοποίηση πρόσθετων θέσεων και ενθαρρύνονται οι υπάλληλοι κυρίως στην Πάφο να εργάζονται υπερωριακά. Είπε ακόμη το επόμενο διάστημα αναμένεται αποσυμφόρηση και για τους επιθεωρητές φορτηγών αφού μέρος της διαδικασίας αυτής θα αναληφθεί και από ιδιώτες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network