MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγάλης έκτασης παράνομη απόρριψη αποβλήτων στο Γέρι καταγγέλλουν οι Οικολόγοι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλης έκτασης παράνομη απόρριψη αποβλήτων στο Γέρι καταγγέλλουν οι Οικολόγοι – Όσα αναφέρουν σε ανακοίνωση

Καταγγελίες για απόρριψη άχρηστων υλικών, σκουπιδιών και μπάζων σε περιοχή της ευρύτερης Λευκωσίας δέχθηκε το Κίνημα ΟικολόγωνΣυνεργασία Πολιτών.

Advertisement

Όπως σημειώνει, η καταγγελία αυτή τη φορά αφορά το Γέρι όπου εντοπίστηκε περιοχή όπου συγκεκριμένη εταιρεία, κάτι για το οποίο τονίζει ότι κατέχει στοιχεία, απορρίπτει συστηματικά με τη χρήση φορτηγού αυτοκινήτου απόβλητα, κλαδέματα και διάφορα υλικά.

«Η πρακτική αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και παράνομη. Η παράνομη μετατροπή του χώρου σε σκουπιδότοπο είναι απαράδεκτη. Η ολιγωρία των αρμόδιων και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση επίλυσης του θέματος που απασχολεί την περιοχή εδώ και τρία χρόνια είναι ανησυχητική» υπογραμμίζει.

Τονίζει ότι «ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, έχουμε επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς και το Τμήμα Περιβάλλοντος ούτως ώστε να ενημερωθούμε εάν πρόκειται για αδειούχους συλλογείς−μεταφορείς αποβλήτων αλλά και για τα μέτρα που θα ληφθούν για αντιμετώπιση της κατάστασης. Αν πρόκειται για αδειούχους συλλέκτες αποβλήτων πρέπει απαραίτητα να τους αφαιρεθεί η άδεια και να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο».

Καταλήγοντας σημειώνει ότι το θέμα χρήζει άμεσης διαχείρισης. Η κατάσταση είναι τραγική και ευελπιστούμε να μην παρατηρήσουμε εκ νέου άλλες παρόμοιες παράνομες αντιπεριβαλλοντικές πρακτικές.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network