MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγάλη συμμετοχή σε διεθνή αγώνα γκολφ στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο γκολφ ΕΛΕΑ στην Πάφο το διεθνές τουρνουά νέων και παίδων «Νίκος Σεβέρης.» Στο διεθνές τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από 200  αθλητές από 16 χώρες 

Advertisement

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή επικρατούσαν ιδανικές συνθήκες για το άθλημα και οι συμμετέχοντες, κυρίως οι προερχόμενοι από τις βόρειες χώρες της Ευρώπης,  εξέφρασαν έκπληξη για τις ανοιξιάτικες συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας Γκολφ κ. Δημήτρης Παπαπέτρου  εξέφρασε την ευαρέσκεια του τόσο για την άρτια διοργάνωση όπως είπε όσο και για την συμμετοχή.

Ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια του πρώτου πρόεδρου της Κυπριακής ομοσπονδίας  Γκολφ για την διαχρονική στήριξη του αθλήματος και κυρίως των νέων αθλητών.

Ο κ.Παπαπέτρου σημείωσε ότι πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να αναβαθμίσει στο μέλλον το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο θα γίνει πρωτάθλημα τριών ημερών που θα δίνει, σημείωσε, πόντους στους παίκτες για την παγκόσμια κατάταξη.

Αυτό, συνέχισε, θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξήσει την ελκυστικότητα της διοργάνωσης. Στο τουρνουά έντονη ήταν και η παρουσία Κυπρίων αθλητών.

Ο κ.Παπαπέτρου ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια η ομοσπονδία γκολφ επενδύει στους νέους αφού έχει εκπονήσει και εφαρμόζει σχέδια για την ανάπτυξη του γκολφ από τις παιδικές ηλικίες με διεθνή μάλιστα χορηγία.

Με την ευκαιρία εξέφρασε ένα πολύ προσεκτικό παράπονο, όπως είπε χαρακτηριστικά για την περιορισμένη βοήθεια που δίνεται στην Κυπριακή ομοσπονδία Γκολφ.

Ο κ.Παπαπετρου σημείωσε ότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες της εποχής αλλά είναι αδιανόητο οι χορηγίες από το εξωτερικό για το γκολφ να είναι υπερδιπλάσιες από τις ντόπιες.

Μελλοντικά, ελπίζουμε ότι θα εκτιμηθεί η δουλειά που γίνεται,  κατέληξε, και να βοηθηθεί αναλόγως.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network