MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για πάταξη της πορνείας στη Λεμεσό. Εφόδοι και συλλήψεις

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη επιχείρηση του ΟΠΕ Λεμεσού για πάταξη της πορνείας στην περιοχή της Γερμασόγειας – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Ελέγχθηκαν αρκετά διαμερίσματα – Για ανάκριση διάφορα πρόσωπα

Advertisement

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της πορνείας διενεργεί από το απόγευμα o Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ και του Γραφείου Καταπολέμησης και Εμπορίας Προσώπων.

Έγκυρη πηγή της ιστοσελίδας μας, ανάφερε πως ελέγχθηκαν αρκετά διαμερίσματα στην περιοχή της Γερμασόγειας. Τα διαμερίσματα όπως μας αναφέρθηκε, βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Μάλιστα κατά την επιχείρηση συνελήφθηκαν δυο πρόσωπα. Πρόκειται για μια 36χρονη γυναίκα από την Μολδαβία και εναν 52χρονο Ελλαδίτη. Συγκεκριμένα οι δυο ύποπτοι φέρεται να εξωθούσαν κοπέλες από εξωτερικό, στην πορνεία.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, καταφθάνουν συνεχώς πρόσωπα για ανάκριση, ενω τέσσερις κοπέλες έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο γιατί έχουν χαρακτηριστεί ως θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Από τα διαμερίσματα έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια. Πρόκειται για χρήματα, προφυλακτικά αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

Τέλος να αναφέρουμε πως τα δυο πρόσωπα αναμένεται αύριο να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης τους.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται 9 αδικήματα μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τις πρωινές ώρες συνελήφθη για τα ίδια αδικήματα ακόμη ένας ελλαδιτης 60 χρονών και μια Oυκρανή 33 χρονών για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της δημοκρατίας

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network