MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία για test to stay στη Λεμεσό. Άργησε 50 λεπτά το συνεργείο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία για test to stay στη Λεμεσό – Άργησε 50 λεπτά το συνεργείο – Μεγάλη αγανάκτηση και σφοδρά παράπονα γονιών

Με ταλαιπωρία, καθυστερήσεις και σφοδρά παράπονα, άρχισε η πρώτη ημέρα εφαρμογής του διαφοροποιημένου test to stay για μερίδα γονέων και μαθητών στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, δεκάδες πολίτες έσπευσαν από νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα, στη Λεμεσό (ένα από τα 148 σημεία δειγματοληψίας) προκειμένου να υποβληθούν τα παιδιά τους σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και στη συνέχεια να τα πάνε στις σχολικές μονάδες όπου φοιτούν.

Ωστόσο, από η ώρα 7 μέχρι τις 7.50 το πρωί, το συνεργείο που θα αναλάμβανε τις δειγματοληψίες στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο, ήταν άφαντο με αποτέλεσμα να προκληθούν σφοδρά παράπονα από τους γονείς διότι θα έπρεπε να είχαν ήδη μεταβεί στις εργασίες τους.

Στη συνέχεια με 50 λεπτά καθυστέρηση το συνεργείο μετέβη στο σημείο αναφέροντας ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στις καιρικές συνθήκες.  Σαν να μην έφθαναν αυτά, παρουσιάστηκε και πρόβλημα με το διαδίκτυο και τώρα οι γονείς θα πρέπει να λάβουν το χαρτί του αποτελέσματος.

Γονείς που επικοινώνησαν με τη Cyprus Times εμφανίζονται αγανακτισμένοι καθώς η όλη διαδικασία τους προκαλεί μεγάλη καθυστέρηση για την μετάβαση τους στους χώρους εργασίας τους.

«Είμαστε γύρω στα 100 άτομα, μικροί – μεγάλοι, και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις. Αυτό το μέτρο δεν μπορεί να λειτουργήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά γονιός στη Cyprus Times.

Σε επικοινωνία της Cyprus Times με το Υπουργείο Υγείας μας αναφέρθηκε πως θα διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network