MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέχρι και το Σάββατο ο καιρός θα έχει λίγο απ’ όλα! Διάθεση για σκι αλλά και… παραλία

Advertisement

Sponsored by exness

Πιο μπερδεμένος καιρός δε γίνεται… Το επόμενο τετραήμερο ο καιρός θα έχει απ’ όλα. Ο υδράργυρος θα φθάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς Κελσίου – Αναμένονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια αλλά… και σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ισχυρό βορειοανατολικό ως ανατολικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει σήμερα την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα παράλια ισχυροί και παροδικά τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Βροχές, καταιγίδες αλλά ψηλές θερμοκρασίες και σκόνη  για αύριο

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευμα, στα δυτικά, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη για να εξασθενίσει το απόγευμα σε λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο θα δούμε και πάλι χιόνια

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Στην ατμόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το βράδυ.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και κυρίως το απόγευμα αναμένονται τοπικά βροχές και χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network