MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέχρι και μείον 2 το θερμόμετρο… Περαιτέρω πτώση την Κυριακή (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ήρθε και θα μείνει η βαρυχειμωνιά στην Κύπρο – Μέχρι και μείον δύο απόψε το θερμόμετρο σε ορεινές περιοχές – Και αύριο πάλι χιόνια και παγετός – Παρόμοιο το σκηνικό μέχρι και το Σάββατο – Πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή – Μαγικές εικόνες από τον Αγρό, τα Χαντριά και την Κυπερούντα – Η κατάσταση το απόγευμα στο Τρόοδος

Advertisement

Στο… «ψυγείο» και τις επόμενες μέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 8  στα παράλια και στους μείον 2  στα ψηλότερα ορεινά,  όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.

Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Περαιτέρω πτώση από την Κυριακή…

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση.

Μαγικές εικόνες…

Οι εικόνες με τις οποίες έχει γεμίσει το διαδίκτυο είναι μαγικές. Φωτογραφίες και βίντεο από την ορεινή Κύπρο που εδώ και μέρες είναι ντυμένη στα λευκά. Αυτό το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω είναι από τον Αγρό, τα Χαντριά και την Κυπερούνται και έχει αναρτηθεί στη σελίδα Τοπία της Κύπρου στο Facebook, όπως και οι φωτογραφίες.

Άκρως αντιπροσωπευτική και η εικόνα από το Τρόοδος που λήφθηκε στις 4 και 30 το απόγευμα.

15978288_10158014701220641_356268048_n

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network