MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέχρι 31η Μαρτίου οι ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες για το 2022 στον Δήμο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Μέχρι 31η Μαρτίου οι ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες για το 2022 στον Δήμο Λάρνακας – «Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του»

Η 31η Μαρτίου έχει καθοριστεί από τον Δήμο Λάρνακας ως η τελευταία ημερομηνία για υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες για το έτος 2022.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ενστάσεις οι οποίες παραλαμβάνονται μετά από την 31η Μαρτίου, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα εξετάζονται.

Από την 1 Απριλίου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία ως ο Περί Δήμων Νόμος».

Ο Δήμος υπενθυμίζει πως «ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες που αφορούν τα φορολογικά έτη 2021 και προηγουμένως, δεν θα εξετάζονται αφού θεωρούνται εκπρόθεσμες. Πληρωμές για τις φορολογίες για το έτος 2022 και πριν, γίνονται μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη».

Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια για αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας.

Σημειώνεται πως «όσοι δημότες δεν έχουν παραλάβει ειδοποιήσεις ή και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται όπως αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο τηλέφωνο 70003100».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network