MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με λίγες βροχές το «μενού» του καιρού μέχρι Πέμπτη

Advertisement

Sponsored by exness

Χαμηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, κινείται ανατολικά και εξασθενεί.

Σήμερα, αρχικά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, με τα φαινόμενα πολύ σύντομα να περιορίζονται κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Σταδιακά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα, νοτίως του Τροόδους, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και το απόγευμα στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα νότια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες κυρίως νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal