MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με το βλέμμα σε… ενδιάμεση υποψηφιότητα

Advertisement

Sponsored by exness

Συναντήθηκαν Σιζόπουλος και Λιλλήκας – Συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει κοινή υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου για τις Προεδρικές του 2018

Advertisement

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μία κοινή υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου στις Προεδρικές Εκλογές του 2018, ανέφεραν σε δηλώσεις τους Μαρίνος Σιζόπουλος και Γιώργος Λιλλήκας μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, τόνισε ότι οι πολιτικές δυνάμεις, πέραν ΔΗ.ΣΥ και ΑΚΕΛ, που έχουν σοβαρές συγκλίσεις πρέπει να συνεργαστούν «στη βάση ενός πλαισίου  και με μία νικηφόρα υποψηφιότητα».

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας τόνισε ότι η πρόθεσή του είναι να υπάρξει μία κοινή υποψηφιότητα και ότι ο ίδιος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για αυτό το σκοπό. Τόνισε ότι «τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου μπορούν να πετύχουν».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες σε ανακοίνωσή του ΔΗ.ΚΟ, αναφέρεται ότι εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος όπως προβεί σε συναντήσεις με τα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου ώστε να βρεθεί μία κοινή υποψηφιότητα από τον ενδιάμεσο χώρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network