MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με το ίδιο «μοτίβο» σκότωσε ο «Ορέστης» και την Μαρικάρ

Advertisement

Sponsored by exness

Πολύωρη ήταν η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στη βαλίτσα, που ανασύρθηκε 3η κατά σειρά την Τρίτη που μας πέραε από τα θολά νερά της «Κόκκινης Λίμνης» μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αδιάκοπες έρευνες. Σορός, η οποία σύμφωνα και με την ομολογία του 35χρονου Νίκου Μεταξά, ανήκει στην Maricar Valdez.

Advertisement

Η νεκροτομή ξεκίνησε γύρω στις 09:30 το πρωί και ολοκληρωθηκε λίγο μετά της 18:30 το απόγευμα. Από την σορό λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την Αστυνομία, φαίνεται πως ακολουθήθηκε το ίδιο μοτίβο θανάτου με τις προηγούμενες σορούς, αυτό του στραγγαλισμού.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, από την νεκροτομή στην σορό της 1ης βαλίτσας διαφάνηκε πως ο 35χρονος χρησιμοποίησε τη μέθοδο του κεφαλοκλείδωματος. Συγκεκριμένα είχε επιφέρει τον θάνατο της 36χρονη Livia Florentina Bunea με στρατιωτικό κεφαλοκλείδωμα.  Τώρα σε ότι αφορά την αιτία θανάτου της 30χρονης Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας , διαφάνηκε εκ πρώτης όψεως ότι  θάνατος της επήλθε μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Από τα ευρήματα των νεκροτομών φαίνεται ότι ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς άλλαζε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του καθώς κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού ή διά στραγγαλισμού με κεφαλοκλείδωμα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα, εντοπίστηκε εντός της 3ης βαλίτσας δεμένη σε διάφορα σημεία με πλαστικά δέματα, σε προχωρημένη αποσύνθεση και όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε εμβρυακή στάση.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Ανδρέας Μαρνερίδης μαζί με τους τρεις ιατροδικαστές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Να σημειώσουμε πως σήμερα ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου οπού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του για άλλες 8 ημέρες. Πρόκειται για το 7ο διάταγμα προσωποκράτησης του.

Ο ανακριτής της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης, παρουσίασε ξανά τα γεγονότα της υπόθεσης, αιτούμενος την ανανέωση της κράτησης του 35χρονου για άλλες 8 μέρες. Όπως είπε για την υπόθεση έχουν ήδη ληφθεί 700 καταθέσεις, έχουν παραληφθεί 465 τεκμήρια, αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από τα τρία οχήματα του υπόπτου, ενώ θα γίνουν στη συνέχεια και αναγνωριστικές παρατάξεις.

Όπως ανάφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της η Cyprus Times, στις αναγνωριστικές παρατάξεις, θα κληθούν οι 4 γυναίκες από τις 7 που συνομιλούσαν με τον Ορέστη και εντοπίστηκαν στην Κύπρο. Είναι η «λίστα» με τις 10 γυναίκες που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές και από τις οποίες ψάχνουν ακόμα τις 3.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network