MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με την αντεξέταση Μαλληκίδη συνεχίζεται η υπόθεση ΣΑΠΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Με την αντεξέταση του Ε. Μαλληκίδη συνεχίζεται η διαδικασία για την υπόθεση ΣΑΠΑ στο Κακουργιοδικείο Πάφου

Advertisement

Με την αντεξέταση του τέως Γενικού Διευθυντή του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ) Ευτύχιου Μαλληκίδη, συνεχίζεται σήμερα, στο Κακουργιοδικείο Πάφου, η δίκη για την υπόθεση του Συμβουλίου.

Ο κ. Μαλληκίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί μετά την ομολογία του για χρηματισμό από τους εργολάβους του ΣΑΠΑ, και εκτίει ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, έχει κληθεί για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, στην οποία κατηγορούνται ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Φειδίας Σαρίκας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευστάθιος Ευσταθίου και Βάσος Βασιλείου και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιαηλής. 

Στην προηγούμενη δικάσιμο, ο κ. Μαλληκίδης αντεξετάστηκε από το συνήγορο υπεράσπισης του Γιώργου Μιχαηλίδη, δικηγόρο Χ. Χατζηλοϊζου, ωστόσο η αντεξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Μαλληκίδης απορρίπτει τη θέση ότι ο ίδιος οργάνωσε το κύκλωμα στο ΣΑΠΑ, τόσο κατά την περίοδο που Δήμαρχος Πάφου ήταν ο Φειδίας Σαρίκας, όσο και αργότερα, που στο πηδάλιο του Δήμου και του ΣΑΠΑ βρέθηκε ο Σάββας Βέργας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network