MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με τηλεδιασκέψεις πλέον και στην Αστυνομία. Πολλά τα μέλη σε κατ’ οίκον περιορισμό

Advertisement

Sponsored by exness

Έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού και στην Αστυνομία – Πέραν των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί ο Αρχηγός της Δύναμης έκαβε απόφαση όλες οι συσκέψεις να γίνονται μέσω τηλεδιασκέψεων – Περίπου 50 αστυνομικοί σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αυξάνονται τα μέλη της Αστυνομίας που τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό επειδή επιστρέφουν από ταξίδια στο εξωτερικό. Μέτρο αναγκαίο μεν, που όμως προβληματίζει καθώς δημιουργεί κενά σε διάφορα τμήματα.

Advertisement

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αριθμός των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό αγγίζουν μέχρι τώρα περίπου τους 50, μεταξύ αυτών και ομάδα αστυνομικών που βρισκόταν για εκπαίδευση στην ελληνική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ

Απόψε ο Αρχηγός της Αστυνομίας παρακάθισε σε σύσκεψη με τα μέλη της ηγεσίας, στο επίκεντρο της οποίας τέθηκαν ζητήματα που προκύπτουν λόγω της έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκονται η Κύπρος. Συζητήθηκε το θέμα των μελών που τελούν σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς και τρόποι στη βάση των οποίων θα δοθούν διευκολύνσεις εκεί που πρέπει -στη βάση και των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση- προκειμένου γονείς που υπηρετούν στο σώμα να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τώρα και στο εξής, οι διασκέψεις θα γίνονται με αυτόν τον τρόπο, αφού και η ηγεσία της δύναμης προτίθεται να ακολουθήσει τις συστάσεις των αρμοδίων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network