MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με στοιχεία εφημερίδων η καταγραφή νεκρών στην παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου

Advertisement

Sponsored by exness

Με στοιχεία εφημερίδων η καταγραφή νεκρών στην παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου – Η εφημερίδα «Η Παροικιακή» υπολογίζει συνολικά τους θανάτους από το ξέσπασμα της πανδημίας στην κοινότητα σε 310

Έξι θανάτους Κυπρίων της Βρετανίας λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει καταγράψει η εφημερίδα «Η Παροικιακή», που υπολογίζει συνολικά τους θανάτους από το ξέσπασμα της πανδημίας στην κοινότητα σε 310.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Οι 99 εξ αυτών των περιπτώσεων αφορούν Τουρκοκύπριους. Συνολικά 35 εκ των ασθενών που κατέληξαν ζούσαν εκτός Λονδίνου και όλοι οι υπόλοιποι θάνατοι καταγράφηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Παροικιακή επικαλείται για τα στοιχεία αυτά τοπικά νοσοκομεία, εκκλησίες, τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και πηγές της κοινότητας, γραφεία τελετών και αγγελίες θανάτων.

Με βάση την καταγραφή από την άλλη εφημερίδα της παροικίας, την «Ελευθερία», που έχει συγκεντρώσει στοιχεία από τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες περί κηδειών, ο αριθμός των Ελληνοκυπρίων που είχαν καταλήξει έως τις 5 Μαΐου ήταν μικρότερος, συγκεκριμένα 109.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network