MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με στόχο αποκλιμάκωση της έντασης… σύσκεψη στο ΥΠΕΞ για Δένεια

Advertisement

Sponsored by exness

Επί τάπητος οι τουρκικές προκλήσεις στη Δένεια – Σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών – Συνομίλησε για το θέμα και με την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Advertisement

Σύσκεψη για αποτύπωση της συνολικής εικόνας και αποκλιμάκωση της έντασης που έχουν προκαλέσει με τις συνεχείς προκλήσεις τους οι Τούρκοι στη Δένεια, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Εξωτερικών με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, στην παρουσία και του Κοινοτάρχη της Δένειας Χριστάκη Παναγιώτου.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, είπε πως «είναι ξεκάθαρο ότι στην παρούσα φάση καταγράφεται παραβίαση από μέρους του τουρκικού στρατού, αφού υπήρξε είσοδος στη νεκρή ζώνη. Και δήλωσε πως ανάλογες παραβιάσεις έχουν καταγραφεί και σε περιοχή της νεκρής ζώνης στη Λευκωσία».

Στο μεταξύ, για το θέμα των τουρκικών προκλήσεων συνομίλησε τηλεφωνικώς ο Νίκος Χριστοδουλίδης με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών. Την ίδια ω΄ρα, θα γίνει παράλληλη συζήτηση για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων και στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network