MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με σκόνη, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το τριήμερο

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά, από το απόγευµα του Σαββάτου

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, από ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, νωρίς το απόγευµα.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά το απόγευµα στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια, και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήµατα µε τοπική συννεφιά, που από νωρίς το απόγευµα και κυρίως το βράδυ, αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τη νύκτα δυνατό να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal