MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με ψώνια και καφεδάκι στο χέρι λόγω περιορισμών στην οδό Ανεξαρτησίας οι Λεμεσιανοί (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Βγήκαν για βόλτα στην οδό Ανεξαρτησίας οι Λεμεσιανοί – Άλλοι για ψώνια και άλλοι για βόλτα με ένα καφεδάκι στο χέρι λόγω του λουκέτου σε χώρους εστίασης

Το λουκέτο σε χώρους εστίασης και εμπορικά κέντρα «έβγαλε» πολλούς Λεμεσιανούς για βόλτα και ψώνια στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Advertisement

Πρωινό Σαββάτου και η κίνηση στην χριστουγεννιάτικα στολισμένη οδό Ανεξαρτησίας, στο κέντρο της Λεμεσού, ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη.

Άλλοι έκαναν τα ψώνια τους και άλλοι φαίνεται πως έψαχναν μια ευκαιρία για βόλτα, δεδομένου ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ από χθες το πρωί, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να περάσει κάποιος τον ελεύθερο του χρόνου.

Άλλοι με ψώνια στο χέρι και άλλοι με καφεδάκι, όλοι όμως με τις προστατευτικές τους μάσκες.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η Cyprus Times το πρωί του Σαββάτου στην οδό Ανεξαρτησίας.

Λίγο πιο κάτω, στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων, μαγαζάτορες εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια κερνούσαν ζεστή σοκολάτα τους περαστικούς, θέλοντας να τους υπενθυμίσουν με τον τρόπο αυτό ότι συνεχίζουν να λειτουργούν για σκοπούς take away.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστή για την τροχαία κίνηση θα είναι αυτήν την Κυριακή η οδός Ανεξαρτησίας, στο κέντρο της Λεμεσού, ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Λόγω της εορταστικής περιόδου, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Λεμεσού θα μετατρέψει σε πεζόδρομο την οδό Ανεξαρτησίας, αύριο Κυριακή, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, να κράτα αποστάσεις και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network