MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με προεδρική παρέμβαση… λήξαν το θέμα Κληρίδη. Χαρίζει τα λεφτά στον Αντικαρκινικό

Advertisement

Sponsored by exness

Κλείνει το θέμα με την αφυπηρέτηση Κληρίδη – Επικοινώνησε μαζί του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ξεκαθάρισε το θέμα με την τελετή διαβεβαίωσης των κυρίων Σαββίδη και Αγγελίδη – Θα καταβάλει στον Αντικαρκινικό την όποια οικονομική διαφορά προκύψει από την μισθοδοσία του όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας

Δημόσια τοποθέτηση Γενικού Εισαγγελέα προκειμένου να μπει ένα τέλος στη δημόσια συζήτηση σχετικά με την ημερομηνία αφυπηρέτησης του και τις αναφορές που ακολούθησαν περί οικονομικού οφέλους.

Advertisement

Μετά την πρωινή του παρέμβαση στην κρατική τηλεόραση κατά την οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα όσα λέχθηκαν ή γράφτηκαν, ο Κώστας Κληρίδης επανήλθε διευκρινίζοντας ότι το όποιο ποσόν προκύψει από τις μέρες αυτές θα το καταβάλει σε κοινωφελή οργανισμό.

«Την όποια διαφορά προκύψει μέχρι την νόμιμα καθορισθείσα ημερομηνία θα την καταβάλω στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με τον οποίο έχω επικοινωνήσει και λυπούμαι που χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτά τα θέματα που φαίνεται ότι κάποιους απασχολούν» είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν κρατώ την καρέκλα με τα νύχια και με τα δόντια, όπως κάποιοι δημοσιεύουν» είπε ο Κώστας Κληρίδης εκφράζοντας θλίψη για την τροπή της δημόσιας συζήτησης.

«Όπως ταραχώδης ήταν η πορεία, λυπούμαι που ταραχώδης ήταν και η αποχώρησης» είπε.

Και είπε ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επικοινώνησαν σήμερα μαζί του και τον διαβεβαίωσαν ότι η όποια απόφαση του είναι σεβαστή. Του εξήγησαν μάλιστα ότι πρόθεση της Κυβέρνησης ήταν η διοργάνωση της τελετής διαβεβαίωσης Σαββίδη και Αγγελίδη στις 10 Ιουλίου, με ισχύ ανάληψης των καθηκόντων τους την 1η Αυγούστου 2020, οπόταν έχει οριστεί η αφυπηρέτηση του.

Ντροπή τους… έχω αποποιηθεί 183 χιλιάδων ευρώ

Μιλώντας νωρίτερα στην κρατική τηλεόραση, ο κύριος Κληρίδης είχε αναφέρει πως «έχει παρουσιαστεί η όλη αυτή κατάσταση από γνωστούς δημοσιογραφικούς κύκλους ότι είναι ζήτημα οικονομικού οφέλους. Νομίζω θα πρέπει να ντρέπονται. Έχουμε ένα Γενικό Εισαγγελέα που σειρά ετών έχει αποποιηθεί συντάξεις και αποκοπές μισθών σύμφωνα με επιστολή της Γ. Λογίστριας ύψος 183 χιλιάδων ευρώ. Θα έκανα εγώ αυτά για να μείνω ακόμη 15 ημέρες… Είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά».

«Για 7 ολόκληρα χρόνια έδινα μάχες… στο τέλος διερωτάσαι αν άξιζε τον κόπο»

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Προεδρικό σημείωσε πως ότι παρά την αποκατάσταση τους, αυτό που γίνεται σήμερα δείχνει έλλειψη σεβασμού ακόμα και στο στάδιο αποχώρησης του.

Σε ερώτηση αν μετάνιωσε για κάτι απάντησε πως «για 7 ολόκληρα χρόνια έδινα μάχες και αντιπαραθέσεις απ’ εκεί και από εδώ. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο και στο τέλος διερωτάσαι αν άξιζε τον κόπο», σημείωσε τονίζοντας πως θα έπρεπε να επιδειχθεί περισσότερος σεβασμός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network