MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με πλαστό διαβατήριο επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία. Δεν συνεργάζεται με τις αρχές η 24χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 24χρονης που παρουσίασε βελγικό διαβατήριο για υπόθεση πλαστοπροσωπίας

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 24χρονης που μετέβη στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσει για την Γερμανία.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες γύρω στις 21:00 το βράδυ μέλος του κέντρου ελέγχου διαβατηρίων του αερολιμένα Πάφου διενεργούσε διαβατηριακό έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων, όπου παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής για να ταξιδέψει με πτήση για την Κολωνία της Γερμανίας.

Η συγκεκριμένη φέρεται να παρουσίασε Βελγικό διαβατήριο το οποίο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως είναι γνήσιο όμως υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά του προσώπου που απεικονίζονταν στην φωτογραφία.

Όπως είπε ο κ. Ιωάννου, η γυναίκα οδηγήθηκε στο Γραφείο του Αεροδρομίου Πάφου, συνελήφθη για το αυτόφωτο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας, ενώ ανακρινόμενη, δεν έδωσε καμία απάντηση και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, δεν έχει γίνει καταγγελία για κλοπή ή απώλεια του βελγικού διαβατήριο που παρουσίασε η ύποπτη, βάσει πληροφοριών από την Ιντερπόλ.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network