MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με «οδηγό» κλειστά κυκλώματα οι έρευνες για τον εξαφανισμένο Καμπούρη

Advertisement

Sponsored by exness

Με «οδηγό» τα κλειστά κυκλώματα, έρευνες και σήμερα από την Αστυνομία αλλά άφαντος ο 35χρονος Ανδρέας Χρίστου – Τον ενέπλεξε στην απόπειρα φόνου της Ορόκλινης ο 31χρονος επίδοξος εκτελεστής – Ουδείς αποκλείει το σενάριο ακόμα και να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να στηθεί το παζλ της απόπειρας φόνου της 4ης Δεκεμβρίου κατά 42χρονου στην Ορόκλινη και να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα, κυρίως σε ότι αφορά τον 35χρονο Ανδρέα Χρίστου ο οποίος παραμένει άφαντος.

Advertisement

Ως γνωστόν, για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση ο 31χρονος που φόρεσε πρώτος χειροπέδες και ο οποίος άνοιξε το στόμα του στους ανακριτές της υπόθεσης και έδωσε τον 35χρονο Χρίστου ως το πρόσωπο από το οποίο λάμβανε οδηγίες και τον 34χρονο επιχειρηματία που τελεί υπό κράτηση από το Σάββατο, ως το πρόσωπο που έδωσε οδηγία για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 42χρονου Ελληνοκύπριου.

Όπως ακούστηκε και στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το Σάββατο, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας, το συμβόλαιο θανάτου «υπογράφηκε» έναντι του ποσού των 40 χιλιάδων ευρώ. Ο 31χρονος επίδοξος εκτελεστής ωστόσο φάνηκε «ανεπαρκής» και η δουλειά στράβωσε με αποτέλεσμα ο 42χρονος και ένα εξάχρονο παιδί να τραυματιστούν. Ο ίδιος ο 31χρονος που παραδόθηκε όταν έμαθε ότι η Αστυνομία τον καταζητούσε, όταν ενημερώθηκε ότι η οικογένεια του είναι ασφαλής, είπε όσα είχε να πει στους ανακριτές.

Άφαντος ο 35χρονος Χρίστου

Στο μεταξύ και ενώ οι ανακριτές επιχειρούν να βρουν αποδείξεις για τα όσα ανέφερε στη θεληματική του κατάθεση ο 31χρονος και να διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας η εμπλοκή ή μη του επιχειρηματία στην υπόθεση, οι έρευνες προς εντοπισμό του Ανδρέα Χρίστου, γνωστός ως Καμπούρης, συνεχίζονται.

Ένα κινητό τηλέφωνο που είχε δώσει σε συγγενικά πρόσωπα πριν από την εξαφάνιση του, τα τεκμήρια στο όχημα που δανείστηκε από την αδελφή του και το οποίο βρέθηκε παρατημένο και λουσμένο με εύφλεκτη ύλη στης Βρυσούλες και τέλος τα όσα ανέφεραν οι συγγενείς του στις αρχές, βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών και «οδηγούν» τις έρευνες προς εντοπισμό του.

Όπως ακούστηκε και ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το Σάββατο, συγγενείς του 31χρονου, ανέφεραν στις αρχές ότι ο εξαφανισμένος Ανδρέας Χρίστου είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του, αφού πρώτα τους ομολόγησε την εμπλοκή του στην εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 42χρονου στην Ορόκλινη και ενέπλεξε και τον επιχειρηματία, όπως είπαν.

Τα δύο σενάρια

Το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα ο Χρίστος Ανδρέου παραμένει ανοικτό, όπως ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες προς εντοπισμό του συνεχίστηκαν και σήμερα σε διάφορα σημεία πλησίον της Νεκρής Ζώνης χωρίς αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί ανακριτές αναμένεται να θέσουν κάτω από το μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται εγκατεστημένα στην ευρύτερη περιοχή που εντοπίστηκε το όχημα προκειμένου να «κλειδώσουν» αφενός τη διαδρομή που ακολούθησε το αμάξι και αφετέρου ότι όντως το όχημα οδηγούσε ο ίδιος ο 31χρονος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network