MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με οδηγίες Χατζηπαντέλα για επαλήθευση στο Ινστιτούτο τα τεστ των παικτών της ΑΕΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγίες Χατζηπαντέλα για επαλήθευση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας τα δείγματα από τους παίκτες της ΑΕΚ – Παραίνεση του Χημείου έπειτα από τους ισχυρισμούς από ΑΕΚ για λανθασμένα αποτελέσματα

Μετά από την παραίνεση του Χημείου Α.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ που διενήργησε τις εργαστηριακές εξετάσεις για εντοπισμού κορωνοϊού στους παίκτες της ΑΕΚ ο Υπουργός Υγείας έδωσε οδηγίες για επαλήθευση των δειγμάτων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός ζήτησε όπως όλα τα δείγματα αποσταλούν τη Δευτέρα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής για να τύχουν ανάλυσης και επαλήθευσης.

Το ζήτημα παρουσιάστηκε όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ με ανακοίνωση του έκανε λόγο για σφάλμα στα αποτελέσματα εργαστηριακής εξέτασης δύο παικτών της. Σήμερα το Χημείο βγήκε στην αντεπίθεση και μίλησε για άδικη και ατεκμηρίωτα επιστημονική συμπεριφορά από πλευράς ΑΕΚ.

Μάλιστα τόνισε ότι είναι σε θέση να αποδείξει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο την ορθότητα των αποτελεσμάτων και πώς στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και θα διαφανεί ότι η ΑΕΚ προέβη σε σφάλμα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network