MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με νέο κατηγορητήριο ξανά σε δίκη ο 38χρονος για υπόθεση κλοπής από τραπεζικές θυρίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Απαλλάχθηκε πριν από τρεις εβδομάδες για την υπόθεση – Νέο κατηγορητήριο εναντίον του – Οι 4 κατηγορίες που αντιμετωπίζει – Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η δίκη

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 παραπέμφθηκε σήμερα ο Μάριος Λοϊζου 38 ετών από τη Λάρνακα ο οποίος είναι ύποπτος για κλοπές μεγάλων χρηματικών ποσών από τραπεζικές θυρίδες.

Advertisement

Πριν τρεις περίπου εβδομάδες το Κακουργιοδικείο ακύρωσε το αρχικό κατηγορητήριο και απάλλαξε τον Μάριο Λοϊζου και τη σύζυγο του Σωτήρα Γεωργίου, 33 χρόνων από τη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω αποτυχίας εξειδίκευσης του γενεσιουργού αδικήματος στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σήμερα η Εισαγγελία καταχώρησε νέο κατηγορητήριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με κατηγορούμενο μόνο τον Μάριο Λοίζου.

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει συνολικά 4 κατηγορίες με τη πρώτη να αναφέρει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1/3/2015 – 22/1/2016, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της ΣΠΕ Αλληλεγγύης συνολικό ποσό 128,200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2 χιλιάδων ευρώ.

Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει πως κατά το ίδιο διάστημα ο κατηγορούμενος, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της Τράπεζας Κύπρου συνολικό ποσό 361,200 ευρώ και χρυσαφικά 9,5 χιλιάδων ευρώ.

Η Τρίτη και η τέταρτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 38χρονος αφορούν είναι νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα ότι απέκτησε τα πιο πάνω ποσά ενώ γνώριζε ότι ήταν έσοδα από το γενεσιουργό αδίκημα της κλοπής.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου στις 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network