MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με νέο αεροσκάφος αναχώρησαν οι επιβάτες της Air Canada

Advertisement

Sponsored by exness

Αναχώρησαν με νέο αεροσκάφος οι επιβάτες του αεροσκάφους της Air Canada που λόγω καταιγίδας ζήτησε χθες να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου

Advertisement

Αναχώρησαν στις 15:40 οι 299 επιβαίνοντες και το πλήρωμα του αεροσκάφους της Air Canada από τον Διεθνές Αερολιμένα Πάφου με νέο αεροσκάφος που κατέφθασε από το Τορόντο του Καναδά με προορισμό το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το αεροσκάφος έφτασε στο αεροδρόμιο Πάφου χθες στις 1 και 20 το μεσημέρι.

Οι 299 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους της Air Canada που εκτελούσε  υπεραντλαντική πτήση από το Τορόντο του Καναδά στον Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά τη χθεσινή αναγκαστική προσγείωση, λόγω του καταιγίδας και κεραυνού που φαίνεται να κτύπησε το αεροσκάφος, κατάλυσαν σε ξενοδοχείο της Πάφου.

Συγκεκριμένα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους  χθες για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτροπή του αεροσκάφους για να προσγειωθεί στο Διεθνές Αερολιμένα Πάφου μετά το συμβάν.

Στον έλεγχο του αεροσκάφους που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως να κτυπήθηκε και από κεραυνό.

Ως εκ τούτου χθες,  κρίθηκε σκόπιμο να μην αναχωρήσει το αεροσκάφος προτού διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι και να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα του αεροσκάφους.

Στο αεροσκάφος  ήδη γίνονται τεχνικοί έλεγχοι μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να αναχωρήσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network