MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με κρύο αλλά… καιρός για βόλτα!

Advertisement

Sponsored by exness

Κυρίως αίθριος ο καιρός για σήμερα και… στην πορεία αυξημένες νεφώσεις – Μέχρι και 16 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας – Τσουχτερό κρύο το βράδυ – Παγετός στα ορεινά και στα ημιορεινά – Το ύψος του χιονιού στο Τρόοδος – Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα και το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Advertisement

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 78 εκατοστά.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ηµιορεινά αναµένεται το πρωί να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το επόμενο τριήμερο

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως µετά το µεσηµέρι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal