MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με κατηγορίες για ρατσισμό-ξενοφοβία σε δίκη για τον ξυλοδαρμό γυναίκας ο 43χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Με κατηγορίες για ρατσισμό-ξενοφοβία σε δίκη για τον ξυλοδαρμό γυναίκας ο 43χρονος – Καταχωρήθηκε υπόθεση στο Δικαστήριο – Αντιμέτωπος με δέκα κατηγορίες – 27 Ιουλίου απαντά

Καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας η υπόθεση που αφορά τον ξυλοδαρμό 27χρονης από 43χρονο.

Advertisement

Πρόκειται για την υπόθεση που σόκαρε το παγκύπριο και όχι μόνο μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον 43χρονο Ε/κ να κλωτσά αλλοδαπή γυναίκα, ενώ αυτή κάθεται στο πεζοδρόμιο κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό.

Το δικαστήριο όρισε την 27η Ιουλίου ως ημερομηνία για να απαντήσει ο 43χρονος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ ενώ οφείλει να παρουσιάζεται 1 φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό για να υπογράφει.

Ο 43χρονος είναι αντιμέτωπος με δέκα κατηγοριες εκ των οποίων οι 4 αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Κατηγορείται επίσης για επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη για δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Το χρονικό και η αιτία

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, το επεισόδιο συνέβη σε μια γειτονιά της Λάρνακας, μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον σταματήσουν, όμως αυτός επιτέθηκε και δεύτερο πρόσωπο. Η 29χρονη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Εν συνεχεία στο Νοσοκομείο για περίθαλψη των τραυμάτων της.

H γυναίκα, αιτήτρια πολιτικού ασύλου, ισχυρίστηκε στην καταγγελία της ότι αγόρασε όχημα από τον 43χρονο και διαπίστωσε πως αυτό είχε διάφορες μηχανικές βλάβες. Τότε, η γυναίκα πήρε, όπως είπε, το αυτοκίνητο σε μηχανικό ο οποίος και τη συμβούλεψε να επιστρέψει το όχημα στον πωλητή. Η γυναίκα, συνοδεία συγγενικών της προσώπων μετέβη στην οικία του 43χρονου και του ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα. Τότε ξεκίνησε έντονη διαφωνία και ακολούθησαν τα όσα καταδικαστέα καταγράφονται στο επίμαχο βίντεο.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος αναφέρθηκε στο περιστατικό πώλησης του οχήματος, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι του ζήτησαν χρήματα χωρίς να επιστρέψουν το όχημα και χωρίς να υπάρχει κάποια απόδειξη, μη δικαιολογώντας βεβαίως την πράξη του. Ο 43χρονος έδωσε και άλλους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από τις αρχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network