MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Με καταδίκασαν»… Απαντά για υπόθεση Θανάση και ζητά προστασία ο Σταυριανός

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτη τοποθέτηση Σταυριανού για υπόθεση Θανάση Νικολάου – Ζητά προστασία από Αστυνομία – Εξέφρασε φόβους για τη ζωή του – Επιστολές σε ΠτΔ, Υπ. Δικαιοσύνης, Γενικό Εισαγγελέα και Αρχηγό Αστυνομίας – Θέτει θέμα παραβίασης δίκαιης δίκης

Μέσω επιστολών τοποθετείται για πρώτη φορά για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός.

Advertisement

Δύο εβδομάδες μετά την παράδοση του πορίσματος, απαντά για πρώτη φορά στα όσα του καταλογίζονται στο πόρισμα για την υπόθεση του ενθοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για θέμα παραβίασης της δίκαιης δίκης, ενώ εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στις επιστολές προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την υπουργό Δικαιοσύνης, τον Γενικό Εισαγγελέα και με κοινοποίηση τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του, πως κρίθηκε και καταδικάστηκε πριν ακουστεί τόσο από τους ποινικούς ανακριτές όσο και από τον Τύπο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση ο Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι υπάρχει επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας. «Ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται και σε θέματα ασφαλείας τα οποία θα αξιολογηθούν».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network