MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με γεμάτη ατζέντα έρχεται στην Κύπρο ο Γάλλος ΥΠΕΞ

Advertisement

Sponsored by exness

Στη Λευκωσία την Παρασκευή ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη – Συνάντηση και με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ – Το πρόγραμμα του Γάλλου ΥΠΕΞ

Advertisement

Επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στη Λευκωσία ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα παρακαθίσει σε συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη.

Όπως πληροφορείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων,  το πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Λε Ντριάν, περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην πράσινη γραμμή και συναντήσεις με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και τα μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ).

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Γάλλος ΥΠΕΞ θα απομείνει στο τέως Υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, το παράσημο του Αξιωματικού της Λεγεώνας της Τιμής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην οικία του Γάλλου Πρέσβη στη Λευκωσία, Ρενέ Τροκάζ.

Πρόκειται για τη μέγιστη διάκριση που αποδίδει η Γαλλική Δημοκρατία σε Γάλλους και ξένους πολίτες που διακρίνονται για το έργο τους και την προσφορά τους προς τη Γαλλία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τι θα γίνει;

Protathlima