MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με φροντίδα και φυσικοθεραπείες αναρρώνει ο Πρόεδρος… Συντονισμός για Υπουργικό στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Αναρρώνει στο Mediterranean Hospital και ενημερώνεται ανελλιπώς για όλα τα ανοιχτά ζητήματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που αύριο συμπληρώνει μία εβδομάδα νοσηλείας, μετά και τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, μετά από ατύχημα που είχε στη Λεμεσό.

Advertisement

Αν και σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδοθεί, πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παραμένει στο νοσηλευτήριο, κάνοντας καθημερινά τις φυσικοθεραπείες του, έως ότου αισθανθεί εντελώς δυνατός για να πάει στο σπίτι του στη Λεμεσό, μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει εξιτήριο ακόμα και σήμερα Παρασκευή, όπως πληροφορούμαστε αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Επικρατέστερο σενάριο αυτό να μην γίνει πριν από την προσεχή Δευτέρα.

Στο πλευρό του παραμένουν καθημερινά στενοί του συνεργάτες και βεβαίως η οικογένεια του.

Αυτή την ώρα στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού βρίσκονται ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας, με τους οποίους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ανασκοπήσει τα τρέχοντα ζητήματα, αφού πρόθεση του είναι όπως καθορίσει την επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Λεμεσό -και συγκεκριμένα στο Διοικητήριο- προκειμένου να μπορέσει να προεδρεύσει ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network