MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με φόντο την παραδοχή για κομμένα φρένα… ανανεώθηκε η κράτηση του 23χρονου για την τραγωδία στα Κλαυδιά (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Με την παραδοχή ότι ο ίδιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της αδελφής του ο 23χρονος από τα Κλαυδιά οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστηρίου Λάρνακας – Στο μικροσκόπιο των ανακριτών οι εξετάσεις του όπλου – Ανανεώθηκε η κράτησή του για άλλες 8 ημέρες – Αντιφατικές οι καταθέσεις του για την παρουσία του σε στρατόπεδο στην Απλάντα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε ο 23χρονος για την ανθρωποκτονία της 21χρονης αδελφής του στα Κλαυδία, που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, το όχημα της 21χρονης πέρασε από έλεγχο από ειδικούς της Αστυνομίας κατά τον οποίο διαφάνηκε ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος της ήταν κομμένα.

Μετά και την εξέλιξη αυτή ο 23χρονος έδωσε στους ανακριτές εκ νέου κατάθεση στην οποία όπως πληροφορείται η Cyprus Times παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που έκοψε τα φρένα του οχήματος της αδελφής του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια επειδή είχε βρει προηγουμένως τα ελαστικά του δικού του οχήματος ξεφούσκωτα και θεώρησε ότι ήταν ενέργεια της αδελφή τους, με την οποία είχαν κάποιες προστριβές.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που η 21χρονη δέχθηκε την σφαίρα από το G3, ωστόσο δεν είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο της.

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο…

Ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο για τη διαδικασία ανανέωσης της κράτησης του.

Η κράτηση του ανανεώθηκε για άλλες 8 μέρες.

Αντιφάσεις στις καταθέσεις…

Ο 23χρονος στις τρεις καταθέσεις που έδωσε στους ανακριτές υπέπεσε σε αντιφάσεις σε ότι αφορά τη μετάβαση του στη μονάδα του στην Απλάντα για βολή, αφού όπως είπε στους ανακριτές δεν γνώριζε ότι λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκαν οι εφεδρείες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network