MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με επιστημονική μαρτυρία… στο Δικαστήριο ο 38χρονος για το μαφιόζικο χτύπημα της Αγίας Νάπας

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 38χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για την απόπειρα φόνου της Αγίας Νάπας – Επαρκή επιστημονική ματυρία θεωρούν ότι κατέχουν οι ανακριτές της υπόθεσης – Καλά γνωστός στις αρχές ο ύποπτος – Κάτω από το μικροσκόπιο και τα βίντεο

Με επιστημονική μαρτυρία στο «χέρι» και αξιολογώντας όλα τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα που έχουν ενώπιον τους, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οδηγούν τον 38χρονο Ελληνοκύπριο, ύποπτο για το «τυφλό» χτύπημα της Αγίας Νάπας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου με αίτημα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Advertisement

Αφού εξασφάλισαν συγκεκριμένες πληροφορίες και από την ΥΚΑΝ, αφού ο 38χρονος είναι καλά γνωστός στην Υπηρεσία από παλαιότερες υποθέσεις, οι ανακριτές οδηγήθηκαν στα ίχνη του και του πέρασαν χειροπέδες στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκε μαζί με τη συμβία του, η οποία επίσης αναμενόταν να ανακριθεί.

Εν συνεχεία, η ανακριτική ομάδα βρέθηκε για ώρες το απόγευμα στην Πάφο, όπου διενεργούσε έρευνα στην κατοικία και τα οχήματα του 38χρονου, απ’ όπου παραλήφθηκαν αρκετά τεκμήρια, μεταξύ αυτών και τα κινητά του τηλέφωνα, από τα οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια στοιχεία.

Εντός της ημέρας, οι ανακριτές αναμένουν και τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, στο καλάσνικοφ που εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το χτύπημα, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την καφετέρια.

Στο μικροσκόπιο τα βίντεο…

Υπενθυμίζεται ότι οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν κάτω από το μικροσκόπιο τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής. Στο ένα βίντεο καταγράφεται ο δράστης τη στιγμή που ανοίγει πυρ κατά της καφετέριας, σε δεύτερο ένα άγνωστο πρόσωπο ο σωματότυπος του οποίου ομοιάζει με αυτόν του δράστη να περνά από την καφετέρια μιλώντας στο τηλέφωνο περίπου μισή ώρα πριν από το χτύπημα, στο τρίτο ένας κουκουλοφόρος να κινείται ύποπτα στην περιοχή δύο μέρες πριν και στο τέταρτο μοτοσικλέτα να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Δεν αποκλείουν και δεύτερη σύλληψη…

Οι ανακριτές επιχειρούν μέσω των ανακρίσεων να διαπιστώσουν κατά πόσον υπάρχει και συνεργός καθώς και τα κίνητρα του δράστη της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων, τριών Ελληνοκύπριων αντρών και μίας νεαρής γυναίκας από την Ελλάδα.

Έφυγε από την πίσω πόρτα ο φερόμενος στόχος…

Ο 53χρονος επιχειρηματίας που φαίνεται να ήταν ο στόχος της επίθεσης, αντιλήφθηκε όπως όλα δείχνουν πρόσωπο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και αναχώρησε από την πίσω πόρτα της καφετέριας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον δράστη της αιματηρής επίθεσης και να απομακρυνθεί από την περιοχή. Σημειώνεται πως από την Αστυνομία δεν έχει, για την ώρα, επιβεβαιωθεί επισήμως για το ποιος ήταν ο στόχος της απόπειρας φόνου.

Κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να διαφανούν και τα ακριβή κίνητρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network