MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με επεισοδιακό τρόπο… στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών η αστυνομία στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Στα ίχνη σπείρας που εμπλέκεται σε μεγάλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό θεωρεί ότι βρίσκεται η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπου από την Πολωνία – Καταζητείται ομοεθνής του – Επεισοδιακός ο τρόπος που η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους

Advertisement

Ξημερώματα Κυριακής ένα αυτοκίνητο θεάθηκε να κινείται ύποπτα επί της οδού Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό. Αν και οι αστυνομικοί έκαναν στον οδηγό σήμα να σταματήσει, αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να χρειαστεί τα μέλη της δύναμης να καταδιώξουν το αυτοκίνητο, με τους επιβαίνοντες ωστόσο να ξεφεύγουν.

Το αυτοκίνητο, εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε συγκεκριμένη περιοχή εγκαταλελειμμένο και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατόπιν εξασφάλισης σχετικού εντάλματος, ερευνήθηκε.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και έγγραφα στα οποία αναγράφονταν τα στοιχεία δύο προσώπων από την Πολωνία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλιστα, είχε θεαθεί να εγκαταλείπει σκηνές διαρρήξεων σε Λεμεσό και Πάφο.

Οι δύο αναζητήθηκαν και κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και σύλληψη του ενός εκ των δύο, του 29χρονουκ, ενώ καταζητείται Πολωνός 24 ετών, για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι οι δύο εμπλέκονται σε υποθέσεις μεγάλων διαρρήξεων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λεμεσού και όχι μόνο, το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal