MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με ενισχυμένο προσωπικό οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση μέτρων. Στο «επίκεντρο» η Λεμεσός

Advertisement

Sponsored by exness

Περισσότεροι και πιο στοχευμένοι έλεγχοι με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας – Αυξάνονται τα μέλη της δύναμης για τήρηση των διαταγμάτων κατά της πανδημίας – Ιδιαίτερη αναφορά στην Λεμεσό όπου παρατηρούνται φαινόμενα απειθαρχίας και αύξηση κρουσμάτων – Ανησυχεί το Υπουργείο Υγείας

«Πονοκέφαλο» προκαλούν τόσο στο Υπουργείο Υγείας όσο και στην ηγεσία της αστυνομίας τα αυξημένα κρούσματα στην επαρχία Λεμεσού, δίνοντας έτσι το «σύνθημα» για πιο εντατικούς και στοχευμένους ελέγχους, για τήρηση των περιοριστικών μέτρων, καθώς και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Advertisement

Περισσότεροι έλεγχοι Παγκύπρια και πιο αισθητή παρουσία της αστυνομίας κυρίως στη Λεμεσό, είναι οι ρητές οδηγίες που έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, στην πρωινή σύσκεψη παρουσία των Υπευθύνων όλων των επαρχιών, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times.

«Η αστυνομία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή για συμμόρφωση στα διατάγματα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας» τόνισε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times ήδη δόθηκαν οδηγίες, όπως τα μέλη που θα διενεργούν ελέγχους ανά το παγκύπριο αυξηθούν, σε μία προσπάθεια εντοπισμού των «απείθαρχων» και αναχαίτηση της διασποράς του ιού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για επιχειρήσεις στη Λεμεσό που κρατάνε τα «σκήπτρα», τόσο στις καταγγελίες, όσο και στον αριθμό κρουσμάτων.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, το ζήτημα της επιτήρησης ήγειρε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Υγείας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες για πιο συστηματική επιτήρηση με τον συντονισμό σε επίπεδο αστυνόμευσης να αναλαμβάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο αισθητή η παρουσία της Αστυνομίας, ειδικά στη συμπρωτεύουσα. Σκοπός δεν είναι η επιβολή περισσότερων εξώδικων προστίμων, αλλά να γίνει αντιληπτό από τους πολίτες ότι οφείλουν να τηρούν τα μέτρα, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network