MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο η Αστυνομία στις εκλογές. «Λίγες μέχρι στιγμής οι κινητές κάλπες» λέει ο Αρχηγός

Advertisement

Sponsored by exness

Έτοιμη να αναλάβει δράση η Αστυνομία για την ημέρα των εκλογών – Πέραν των 2 χιλιάδων αστυνομικοί στο καθήκον προκειμένου να κυλίσουν όλα ομαλά κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας

Με ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, αστυνομικούς σε κάθε εκλογικό κέντρο, περίπολα και επιχειρησιακά κέντρα σε κάθε επαρχία, θα επιβλέψει η Αστυνομία τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή, με σκοπό να διεξαχθεί απρόσκοπτα και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος σήμερα παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της θέσης του Διοικητή της Λιμενικής στη Λεμεσό, Παγκύπρια, 2071 αστυνομικοί θα ριχθούν στην μάχη την ημέρα των εκλογών και τυχόν παρεμβάσεις εκεί και όπου χρειαστεί.

«Ως Αστυνομία έχουμε καταρτίσει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, τόσο στο Αρχηγείο όσο και στις έξι αστυνομικές διευθύνσεις με σκοπό να στελεχώσουμε όλα τα εκλογικά κέντρα, να έχουμε μηχανοκίνητα περίπολα, αν και όταν χρειαστεί. Επίσης θα λειτουργούν επιχειρησιακά κέντρα σε κάθε επαρχία, τα οποία επιλαμβάνονται κάθε ζητήματος που ενδεχομένως θα προκύψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο Αρχηγός της δύναμης, πέραν των 2071 μελών της Αστυνομίας οι οποίοι θα αναλάβουν δράση, ενόψει των εκλογών, άλλοι τόσοι αστυνομικοί θα παραμείνουν στα υπόλοιπα πόστα της Αστυνομίας για τα συνήθη καθήκοντά τους.

«Μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά, αναμένουμε το πέρας της ημέρας για να δούμε τον ακριβή αριθμό των κινητών καλπών, οι οποίες μέχρι στιγμής φαίνονται λίγες, και αυτό μας διευκολύνει», συμπλήρωσε ο Αρχηγός της Δύναμης ενώ καταληκτικά διαβεβαίωσε ότι το επόμενο τριήμερο η Αστυνομία θα είναι επί ποδός ούτως ώστε οι Βουλευτικές Εκλογές να διεξαχθούν απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network