MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με… «δόσεις» η πρόσβαση οχημάτων στην Πλατεία Τροόδους προς αποφυγή συνωστισμού (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τροχαία κίνηση και σήμερα στην περιοχή του Τροόδους – Συστάσεις της Αστυνομίας για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων στην περιοχή – Με… «δόσεις» η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης προς την Πλατεία Τροόδους – Έγινε ήδη αριθμός καταγγελιών

Έντονη τροχαία κίνηση παρατηρείται και σήμερα στην περιοχή του Τροόδους, με τους πολίτες να φτάνουν στην περιοχή για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο, εφόσον και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Advertisement

Οι πολίτες που αποζητούν στιγμές χαλάρωσης, λόγω και των περιορισμών που βρίσκονται σε ισχύ εξαιτίας της πανδημίας, προχωρούν με αποστολή του σχετικού μηνύματος και εξορμούν στην περιοχή.

Οι χθεσινές εικόνες αυξημένης κίνησης στην περιοχή, ανάγκασαν την Αστυνομία να προβεί σε διευθετήσεις σε σχέση με τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα επιτρέπεται ανά κάποιο χρονικό διάστημα να έχουν πρόσβαση προς την πλατεία Τροόδους.

«Για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας του κοινού, η Αστυνομία ανακοινώνει ότι βάσει των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η πρόσβαση προς την πλατεία Τροόδους είναι ελεγχόμενη από την Αστυνομία. Με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού, στην περιοχή, σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος, διενεργούνται έλεγχοι και η πρόσβαση προς την πλατεία Τροόδους, επιτρέπεται μόνο σε μικρό αριθμό οχημάτων κάθε φορά» αναφέρεται σε έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία.

Έγιναν καταγγελίες…

Όπως μας έχει αναφερθεί κάποιοι πολίτες φαίνεται να αντιδρούν στις συστάσεις, η πλειοψηφία ωστόσο φαίνεται να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των μελών της δύναμης που τους προτρέπουν να μην υπερβαίνουν το εύλογο χρονικό όριο παραμονής στην περιοχή για αποφυγή συνωστισμού.

«Υπάρχει αρκετή τροχαία κίνηση, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη για την ώρα. Πέραν των 200 αυτοκινήτων έχουν ήδη βρεθεί στο σημείο. Αφήσουμε λίγα-λίγα οχήματα να περνούν και με την επιστροφή τους επιτρέπουμε στους επόμενους. Δε θέλουμε να υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση πολιτών λόγω και των διαταγμάτων» είπε μιλώντας στη Cyprus Times ο Σταθμάρχης Τροόδους Ηρόδοτος Παναγίδης.

Πάντως μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προβεί σε αρκετές καταγγελίες, τόσο για παραβίαση των διαταγμάτων, όσο και για τροχαία αδικήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network