MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με χιόνια βροχές και πτώση της θερμοκρασίας μας αποχαιρετά το 2019

Advertisement

Sponsored by exness

Με χιόνια βροχές και πτώση της θερμοκρασίας μας αποχαιρετά το 2019 – Η πρόβλεψη μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τα νότια αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά ενώ την Παρασκευή αναμένονται χιόνια και στα ψηλότερα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network