MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με χειροβομβίδα η επίθεση στο ΚΣ Πύργου. Εντατικές έρευνες – Λαμβάνουν καταθέσεις (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες και λήψη καταθέσεων για την βομβιστική επίθεση στο ΚΣ Πύργου Λεμεσού – Με χειροβομβίδα έγινε η επίθεση – Όσα ανέφερε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού

Λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται τεκμήρια και άλλα στοιχεία για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου στον Πύργο Λεμεσού.

Advertisement

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι η δυνατή έκρηξη ακούστηκε γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα. «Έγιναν περιπολίες σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο χωρίς αυτό να γίνει κατορθωτό» τόνισε αρχικά.

Όπως είπε ο κ. Κυριάκου, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου μετέβη στις 5.45 στα γραφεία όπου εντόπισε ζημιές. «Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργός για εξετάσεις» σημείωσε.

«Όπως φαίνεται πρόκειται για ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας η οποία προκάλεσε ζημιές στην κύρια είσοδο, στο δάπεδο και στην τοιχοποιία του κτιρίου.

«Λαμβάνονται καταθέσεις, τόσο από μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, όσο και από κατοίκους της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες αλλά και τα ακριβή κίνητρα αυτής της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network