MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με ασθενοφόρο, πάνω σε αναπηρικό ο παιδοκτόνος της Παραμύθας στο δικαστήριο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Με ασθενοφόρο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού – Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του

Advertisement

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό την 1η Μαρτίου 2016, παρέπεμψε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον φερόμενο παιδοκτόνο της Παραμύθας. Ο 67χρονος, κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου γιου του Οδυσσέα Θεμιστοκλέους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, τον οποίο φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Ο 67χρονος ο οποίος τους τελευταίους τρεις μήνες νοσηλευόταν τραυματισμένος από τα κτυπήματα που φέρεται να δέχθηκε από δεύτερο γιο του μετά τον πυροβολισμό του αδελφού του, αρχικά στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού και στη συνέχεια στο Κέντρο Αποκατάστησης Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Όπως διέταξε το δικαστήριο, ο 67χρονος οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές και εκεί οι γιατροί θα αποφασίσουν κατά πόσον παραμείνει υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα ή θα μεταφερθεί πίσω στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ για να συνεχίσει τη θεραπεία του. Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Ο 67χρονος ανέμενε για ώρα εντός του δικαστηρίου, πάνω στο τροχοκάθισμα, έως ότου αποφασιστεί ο χώρος κράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος παιδοκτόνος φόρεσε χειροπέδες τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα, που στις 14 Οκτωβρίου συγκλόνισε την κυπριακή κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network