MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αποστάσεις τα παιδάκια… ο ένας πάνω στον άλλον οι γονείς στο σχόλασμα σε Δημοτικό της Λεμεσού (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ότι… γλιτώσαμε κατά την προσέλευση των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία με την σωστή απόφαση για άφιξη των μαθητών της Α’ τάξης διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους, φαίνεται ότι το «βρήκαμε μπροστά μας» στο σχόλασμα.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Ι’ (ΚΑ) Χαλκούτσας – Βασίλη Μιχαηλίδη όταν μετέβησαν οι γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Advertisement

Οι δασκάλες θέλησαν, και ορθά, να παραδώσουν τα πρωτάκια στον κάθε γονιό και αφού τον αναγνωρίσουν, φωνάζοντας ένα-ένα τα παιδάκια.

Ωστόσο εκείνη την ώρα είχαν μεταβεί για να παραλάβουν τα παιδιά τους και οι γονείς των υπόλοιπων μαθητών, με αποτέλεσμα η κατάσταση που επικρατούσε το μεσημέρι έξω από το σχολείο να ήταν όπως καταγράφεται στις πιο κάτω φωτογραφίες.

Αποστάσεις από τους γονείς, ούτε για δείγμα, την ώρα που ζητάμε από τα μικρά παιδάκια να είναι προσεκτικά και να τηρούν πρωτόκολλα και αποστάσεις.

«Θα μπορούσαν να μεριμνήσουν να εξέλθουν τα παιδάκια της Α’ Τάξης από διαφορετική έξοδο ή λίγο νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιδιά. Θα μπορούσε να γίνει μια ανάλογη διευθέτηση, αυτής που έγινε το πρωί κατά την προσέλευση των μαθητών» είπε πατέρας μαθητή που φοιτά στο σχολείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network