MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αναφορές στην αποκάλυψη των φρικτών εγκλημάτων το πασχαλινό μήνυμα της ΕΔΕΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Με αναφορές σχετικά με την αποκάλυψη των αποτρόπαιων εγκλημάτων των οποίων ο κυπριακός λαός γίνεται μάρτυρας τις τελευταίες μέρες αλλά και τις αδυναμίες τις πολιτείας, το Πασχαλινό μήνυμα της ΕΔΕΚ

Advertisement

Διαβάστε αυτούσια το μήνυμα του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Οι ιερές μέρες του Θείου Πάθους αποτελούν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πως όσες κι’ αν είναι οι αντιξοότητες, η Ελπίδα και η Αισιοδοξία υπερνικούν κάθε δυσκολία.

Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το Πάσχα κάποιες οικογένειες συμπολιτών μας χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το δράμα του θεανθρώπου οφείλει να γίνει σε εμάς ένα μάθημα ζωής και κυρίως προσφοράς.

Η λύτρωση και η ανάστασή μας θα έλθει μέσα από τις δικές μας ενέργειες και πράξεις. Πράξεις που θα συνάδουν με τα βαθύτερα μηνύματα του Χριστιανισμού. Αυτά της αγάπης, της αδελφοσύνης, της προσφοράς, της συγχώρεσης και της συμπόνιας.

Αυτό το Πάσχα δυστυχώς έχει αμαυρωθεί από στυγερά εγκλήματα που έχουν πλήξει την κυπριακή κοινωνία, εγκλήματα αποτρόπαια και ειδεχθή. Εγκλήματα που κατέδειξαν τις αδυναμίες που τρέφουμε ως πολιτεία αλλά και την ανάγκη να διαμορφώσουμε κουλτούρα σεβασμού προς τον «Άλλο».

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μόνο μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, ενέργειες και πιέσεις θα μπορέσουμε ξανά να γιορτάσουμε το Πάσχα στις κατεχόμενες περιοχές μας. Να ηχήσει ξανά το χαρμόσυνο μήνυμα της ανάστασης στις κατεχόμενες εκκλησίες μας. Είναι γι’ αυτό το λόγο που ως ΕΔΕΚ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που νοιαζόμαστε και επιθυμούμε μέχρι η Κύπρος να γίνει μία λεύτερη και ευημερούσα πατρίδα για όλους τους νόμιμους πολίτες της.

Καλό Πάσχα και Καλή Λευτεριά!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network