MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αλεξίσφαιρο στο Δικαστήριο ο 32χρονος για το ενάμιση κιλό κοκαϊνης στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Tον Ιούλιο απαντούν σε κατηγορίες για υπόθεση κατοχής ενάμιση κιλού κοκαϊνης δύο ύποπτοι- Με αλεξίσφαιρο στο Δικαστήριο ο 32χρονος 

Advertisement

Στις πέντε Ιουλίου αναμένεται να απαντήσουν σε κατηγορίες που αφορούν υπόθεση κατοχής ενός κιλού και 502 γραμμαρίων κοκαΐνης, δύο νεαροί ηλικίας 32 και 23 χρόνων.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, ο 32χρονος ύποπτος εισήλθε στην αίθουσα του Δικαστηρίου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης τους, ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 5η Ιουλίου ως ημερομηνία για απάντηση των δύο υπόπτων στην κατηγορία της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, δηλαδή ενός κιλού και 502 γραμμαρίων κοκαΐνης, χωρίς την άδεια του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Το απόγευμα της 25ης Μαΐου 2019, δύο άτομα ηλικίας 32 και 23 χρόνων, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο είχε γίνει αντιληπτό από μέλη της ΥΚΑΝ να εισέρχεται σε πάροδο του δρόμου Λάρνακας – Καλού Χωριού και να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.

Τα δύο άτομα θεάθηκαν να τοποθετούν στο έδαφος ένα σακούλι το οποίο αφού παραλήφθηκε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι περιείχε 1 κιλό και 558 γραμμάρια κοκαΐνης, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα επιβιβάστηκαν στο όχημα και αναχώρησαν από την περιοχή, ωστόσο ανακόπηκαν για έλεγχο από τα μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network