MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Mε αισιοδοξία και μερική ανησυχία» το επόμενο βήμα, λέει ο Υπ. Υγείας. Προς επαναξιολόγηση οι χρεώσεις των rapid test

Advertisement

Sponsored by exness

«Μεγάλο βήμα σήμερα… με αισιοδοξία και μερική ανησυχία», λέει ο Υπ. Υγείας – Τι ανέφερε για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν χθες στα σημεία δειγματοληψίας για rapid test – Θα επαναξιολογηθεί το θέμα με τις χρέωσεις των rapid test δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ιωάννου

Με αισιοδοξία αλλά και μερική ανησυχία η Κύπρος γυρίζει σελίδα με επιστροφή σε χαλαρώσεις μετά από 2 βδομάδες λοκντάουν.

Advertisement

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όπως είπε υπάρχει βελτίωση της εικόνας αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια για πισωγύρισμα ζητώντας από το κοινό να τηρεί πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως θα ήταν πιο εύκολη απόφαση να παρατείνουμε κάποια από τα μέτρα, ωστόσο σημείωσε, τον πιο σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις έπαιξε η ψυχολογία του κόσμου.

«Κάναμε ένα μικρό λοκνταουν για να μαζέψουμε την κατάσταση που πήγε να ξεφύγει» και πλέον είμαστε σε καλύτερη εικόνα που μας επιτρέπει να κάνουμε αυτό το βήμα.

Ένας στους οκτώ μετέβη χθες για rapid test

Κληθείς να σχολιάσει εικόνες συνωστισμού από τα σημεία για rapid test χθες Κυριακή, ο Υπουργός Υγείας σημείωσε πως υπήρξε τεράστιος όγκος δουλειάς. Πάνω από 100 χιλιάδες τεστ, αν υπολογίζουμε τους εμβολιασθέντες και τα παιδιά κάτω των 12 τότε ένας στους 8 περίπου μετέβη χθες στα σημεία δειγματοληψίας.

Θα επαναξιολογηθούν οι χρεώσεις των rapid test

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σταματήσει το κράτος να επωμίζεται το κόστος διενέργειας rapid test, ο Υπουργός Υγείας απαντώντας σχετικά σημείωσε ότι είναι πολύ μεγάλο το κονδύλι προσθέτωντας ότι είναι κάτι που θα επαναξιολογηθεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network