MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος… Νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 69χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα – Το αυτοκίνητο του ανατράπηκε στην περιοχή της Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού – Διερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος — Δε φορούσε ζώνη ασφαλείας

Advertisement

Δεύτερο θανατηφόρο σε διάστημα 12 μόλις ωρών. Νεκρός ο Σωτήρης Κατράνης, ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 69χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, σε ιδιωτικό δρόμο στην περιοχή της Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, σε κάποιο σημείο του δρόμου, που είναι κατηφορικός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων Αιμίλιο Καφά το δυστύχημα συνέβη γύρω στο μεσημέρι. «Συγκεκριμένα το θύμα οδηγούσε και βρισκόταν σε κατάβαση σε ιδιωτικό δρόμο ο οποίος είχε μεγάλη κατηφορική κλήση και σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί» όπως ανέφερε ο κ. Καφάς.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος» είπε. «Παράλληλα διερευνάται να προήλθε και από ιατρικό πρόβλημα και όχι από το ατύχημα γεγονός από το όποιο θα διαφανεί από την νεκροτομή” όπως σημείωσε ο κ. Καφάς.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις της τροχαίας ο 69χρονος φαίνεται να κατέβαινε με μικρή ταχύτητα και γι΄αυτό θα διερευνηθεί αν πρόκειται για παθολογικά αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που διενήργησαν εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίος συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα.

Ο άτυχος Κατράνης διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network