MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αυτό το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ο δραπέτης της Λεμεσού… Πού θεάθηκε

Advertisement

Sponsored by exness

Κινείται με κλοπιμαίο όχημα ο δραπέτης της Λεμεσού – Θεάθηκε στη Λάρνακα – Τα στοιχεία του αυτοκινήτου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε σχέση με την απόδραση του MEHMET NIKOLAS MEHMET, προέκυψε μαρτυρία, ότι αυτός διακινείται με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI, γκρίζου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΝΗΜ 712, το οποίο θεάθηκε να οδηγεί στην επαρχία Λάρνακας.

Advertisement

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται, ότι για την απόδραση του, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ένας Λοχία και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στον σταθμό Γερμασόγειας και οι οποίοι είχαν την ευθύνη φύλαξης του δραπέτη.

Για την υπόθεση ανακρίθηκε και ο 35χρονος που συνελήφθη μαζί με τον δραπέτη, ωστόσο εξέφρασε άγνοια για το που μπορεί να βρίσκεται ο καταζητούμενος.

Η υπόθεση κατοχής πλαστών χαρτονομισμάτων καταχωρείται σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, σε βάρος του 35χρονου που συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network