MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με αυτή την επιστολή ενημέρωσαν γονείς για τον άντρα που προσέγγισε μαθητές Δημοτικού (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Τις πληροφορίες που τέθηκαν ενώπιον τους και κάνουν λόγο για άγνωστο άντρα ο οποίος προσέγγισε δύο μαθητές έξω από Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας προτείνοντας τους να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, αξιολογούν με μεγάλη προσοχή στο ΤΑΕ Λευκωσίας, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εντοπίσουν τα ίχνη του. Η Cyprus Times κατέχει την επιστολή του σχολείου μέσω της οποίας ενημερωθήκαν οι γονείς για τα περιστατικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, άγνωστος άντρας φέρεται σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις -την Παρασκευή και χθες- να προσέγγισε μαθητές δημοτικού λέγοντας στον έναν «έστειλε με ο παπάς σου να έρτω να σας πιάσω», ενώ στην δεύτερη περίπτωση ρώτησε μαθητή «εννά έρθει ο θείος σου να σε πιάσει;».

Advertisement

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έχει πληροφορίες ότι σε δύο σχολεία άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε ανήλικους μαθητές ενώ εκείνοι περίμεναν να παραληφθούν από τους γονείς τους. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η επιστολή με την οποία ενημερωθήκαν οι γονείς για τα περιστατικά στο σχολείο:

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν τεθεί επίσης και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία για απόπειρα απαγωγής, συστήνεται προς όλους, γονείς και παιδιά μεγάλη προσοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network