MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με 68μg% στο αλκοτέστ… δεν παραδέχθηκε ενοχή για το τροχαίο με τις ανήλικες ο 74χρονος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρή οδική σύγκρουση – Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα – Τραυματίστηκαν δύο ανήλικες που στέκονταν δίπλα από αυτό – Δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες ο 74χρονος – Αφέθηκε ελεύθερος – Όλα τα νεότερα

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε σήμερα, ο 74χρονος που χθες το απόγευμα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα προσκρούοντας σε σταθμευμένο όχημα στο Κολόσσι και τραυμάτισε τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Advertisement

Ο 74χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με αμελή οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αδικήματα τα οποία δεν παραδέχθηκε, παρά το γεγονός ότι σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε παρουσίασε τελική ένδειξη 68μg% αντί 22μg%.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η δίκη να αναβληθεί και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2022 ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον δικαστηρίου για ακρόαση.

Με την μητέρα του τα δύο ανήλικα κορίτσια… εκτός αυτοκινήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, 44χρονη και δύο ανήλικες, πρόσωπα που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα, πρόκειται για την μητέρα με τις δύο κόρες της.

Συγκεκριμένα, κατά την στιγμή της πρόσκρουσης του οχήματος του 74χρονου στο σταθμευμένο όχημα, η 44χρονη μητέρα βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου της- στη θέση του οδηγού- και οι δύο ανήλικες κόρες της στο πλάι, εκτός αυτοκινήτου.

Στο Μακάρειο η μία εκ των δύο ανήλικων

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, η 13χρονη υπέστη εξάρθρωση αριστερού ισχύος, ενώ η 44χρονη υπέστη μώλωπες στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Η 13χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή, εκτός κινδύνου. Υπέστη κάταγμα δεύτερου αυχενικού σπονδύλου, θλάση με αιμορραγία σπλήνας, θλάση πνεύμονα και ελεύθερο υγρό στην κοιλιά

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network