MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαθήτρια ξυλοφόρτωσε καθηγήτρια στη Λάρνακα και την έστειλε στο νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Της Μικαέλλας Κουλλέ

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας – Καθηγήτρια πήγε να χωρίσει μαθήτριες που καυγάδιζαν και κατέληξε στο νοσοκομείο – Μαθήτρια φέρεται να την ξυλοφόρτωσε – Θα διερευνηθεί άμεσα το περιστατικό ανέφερε αρμόδια πηγή στην Cyprus Times

Advertisement

Άλλο ένα περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε το πρωί σε Γυμνάσιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, όλα ξεκίνησαν όταν δύο μαθήτριες καυγάδιζαν στην αυλή του σχολείου. Στην προσπάθεια καθηγήτριας να χωρίσει τις δύο μαθήτριες, η μία εκ των δύο φέρεται να της επιτέθηκε και την χτύπησε στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος της.

Η καθηγήτρια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσηλευτήριο για περαιτέρω εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο μάτι. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η καθηγήτρια, δεν επιθυμεί να διωχθεί ποινικά η μαθήτρια ωστόσο θέλει να της γίνουν συστάσεις.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times ότι έχει ήδη ενημερωθεί ο Επαρχιακός Λειτουργός από την Διεύθυνση του σχολείου για το νέο περιστατικό βίας εντός σχολικού χώρου, ενώ όπως μας λέχθηκε πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό το οποίο θα τύχει άμεσης διερεύνησης.

H μαθήτρια θα τύχει της ανάλογης στήριξης, αφού όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση, ωστόσο η πράξη της αυτή δε θα μείνει ατιμώρητη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network