MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μάστιγα τα θανατηφόρα τροχαία στα κατεχόμενα γράφει ο τ/κ Τύπος

Advertisement

Sponsored by exness

Δέκα επτά θάνατοι, οι 7 εξ αυτών νέοι μεταξύ 15 και 27 ετών, είναι ο απολογισμός των θυμάτων των αυξανόμενων τροχαίων δυστυχημάτων τους 7 μήνες του 2019, και το θέμα απασχολεί σήμερα πρωτοσέλιδα τις τ/κ εφημερίδες.

Advertisement

Χθες τα ξημερώματα ένας 20χρονος, ο Γιουνούς Αλκάν τραυματίστηκε σοβαρά σε μετωπική με άλλο όχημα στον δρόμο Κυθρέας – Κερύνειας και μέχρι το βράδυ υπέκυψε στο μοιραίο. Μέχρι χθες το βράδυ, γράφουν οι εφημερίδες, άλλα δύο ατυχήματα είχαν ως αποτέλεσμα 12 άτομα να τραυματιστούν μεταξύ αυτών και ένα 4χρονο παιδί.

Η Κίπρις γράφει ότι έχει γίνει πλέον συνήθεια να ακούει κάποιος τις σειρήνες των ασθενοφόρων και της «αστυνομίας» καθώς καθημερινά συμβαίνουν οδικά ατυχήματα ή δυστυχήματα λόγω αμέλειας των οδηγών, λαθών στην υποδομή των δρόμων και έλλειψης οδικής ασφάλειας.

Η Αφρίκα έχει τίτλο σήμερα «Κάθε μέρα ένας θάνατος» και η Γενί Ντουζέν «Επτά νέοι χάθηκαν σε επτά μήνες».

Σε ανακοίνωσή του σήμερα το «υπουργείο μεταφορών και συγκοινωνιών» κάλεσε όλους σε «επιστράτευση» για να σταματήσει το φαινόμενο ζητώντας από τους οδηγούς να σέβονται ο ένας τον άλλο και ανακοίνωσε ότι είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση αλλαγών και μεταρρυθμίσεων όσων αφορά την ασφάλεια στους δρόμους, την εκπαίδευση των οδηγών, το σύστημα αδειών και τις ποινές για οδικά ατυχήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal